Judet

,,UNIREA”, începe la Viișoara – FOTO

,,Mândri că suntem români, demni de țara noastră,” sunt sentimentele care au reieșit din activitățile dedicate Zilei Naționale ce au avut loc marți, 29 noiembrie, la Școala Gimnazială Dimitrie Brândză Viișoara.

A fost ca o poveste, în care eroi s-au dovedit a fi elevi, cadre didactice, părinți și autorități locale, în frunte cu domnul primar Rîmbu Laurențiu.

Nu întâmplător am spus că ,,UNIREA,, începe la Viișoara, deoarece, copilașii de la cele 4 structuri din comună, îndrumați de cadrele didactice: Olaru Alexandra, Rîmbu Loredana, Epure Ovidiu, Bărăncianu Daniela, Moscalu Maria, Bahrin Denise Layla, Străjeriu Dragoș Gabriel, Galan Adriana, Epure Violeta, Pol Andreea, Rîmbu Elena și Ceică Cristina Luminița și-au unit forțele și talentele aducând un omagiu strămoșilor noștri.  Activitatea s-a desfășurat la Căminul Cultural din comună unde, într-o atmosferă de sărbătoare s-a simțit dragostea de țară, dragostea pentru semeni, pentru limba pe care o vorbim, pentru tradițiile și credința țării noastre. De la piticii de grădiniță și până la elevii de clasa a VIII-a, cu toții au purtat cu mândrie straiele populare, mândrindu-se cu acestea, au recitat poezii, au cântat din suflet și cu sufletul cântecele pline de învățăminte și au dansat, cu entuziasm și emoție, hora noastră românească.

Fiecare dintre noi, acolo unde suntem, prin gesturi simple, putem fi patrioți, putem contribui la evoluția tării noastre: să fim serioși, profesioniști în orice activitate, să fim gospodari, să dovedim a fi verticali, cu emoții, valori și principii sănătoase.

LA MULȚI ANI, TUTUROR ROMÂNILOR!

Prof., Ceică Cristina Luminița

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page