ImportantLocal

LOCAL | Gala Excelenţei în Educaţie va fi organizată cu sprijinul sponsorilor

Inspectoratul Şcolar Judeţean va organiza Gala Excelenţei în Educaţie, în ciuda faptului că aleşii locali din opoziţie nu s-au prezentat la şedinţa de Consiliu Municipal pentru a vota alocarea de fonduri pentru acest proiect.

Evenimentul va fi susţinut financiar de oameni de afaceri şi persoane fizice din judeţ şi de va desfăşura marţi, 15 decembrie, la ora 16.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

„Considerăm că această gală este o sărbătoare pentru învăţământul botoşănean. Nu putem lăsa să depindem de unul sau celălalt. Sunt foarte multe persoane în judeţul Botoşani care apreciază educaţia, apreciază performanţa în educaţie astfel că, împreucă cu aceste persoane, Inspectoratul Şcolar va organiza marţi, 15 decembrie, ora 16.00, Gala Excelenţei în Educaţie. Sunt oameni care, după ce s-a întâmplat la Consiliul Local, m-au sunat şi mi-au spus că nu putem lăsa să fie împroşcată cu noroi sau să neglijăm aceste merite ale copiilor.

Această sărbătoare nu are culoare politică. Învăţământul botoşănean nu are culoare politică. El este petru toţi copii, indiferent din ce familii provin. Gestul nu mi-a plăcut, m-a durut, mai ales că erau printre ei şi două cadre didactice. Se pare că sunt destui care critică acest gest. Acum nu vreau să fac pase de replici între o grupare sau alta. Atât pot să spun, cine susţine învăţământul botoşănean, cine apreciază munca şi truda atât a elevilor, cât şi a cadrelor didactice, se poate alătura Inspectoratului Şcolar”al IŞJ Botoşani. a declarat Mihaela Huncă, inspector şcolar general al IŞJ Botoşani.

Gala Excelenței în educaţie este organizată special pentru a premia elevii și cadrele didactice care s-au evidențiat prin rezultate foarte bune la olimpiadele și concursurile naționale și internaționale desfășurate în anul școlar 2014-2015.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!