Sport

Un nume mare, dorit de Valeriu Iftime pe bancă la FC Botoșani

La începutul lunii noiembrie, FC Botoșani a pierdut cu scorul de scor 1-2 în fața divizionarei secunde CSM Alexandria, în etapa a doua a Cupei României, iar Dan Alexa (43 de ani) și-a prezentat demisia.

Marco Simone poate ajunge la FC Botoșani

Ulterior, formația moldoveană l-a numit pe bancă pe Andrei Patache, însă fostul fotbalist nu are licența PRO, astfel că nu poate rămâne multă vreme la conducerea echipei. Tocmai din acest motiv, Valeriu Iftime se află în căutarea unui antrenor, iar unul dintre tehnicienii doriți este Marco Simone (54 de ani), fostul mare jucător de la AC Milan.

  • Ca antrenor, Marco Simone a început la AS Monaco, în 2011. Din toamna anului 2021, tehnicianul este liber de contract, după despărțirea de formația franceză LB Châteauroux

”Avem antrenor, la meciul ăsta stă Andrei Patache, apoi vom avea antrenor. Va avea antrenor licență PRO. Avem trei candidați, unul dintre ei a antrenat în Liga 1. Este un străin extraordinar, am o ofertă extraordinară, dacă o spun acum înroșesc ziarele.

Da, există discuția asta (n.r. cu Marco Simone) și aș putea să primesc un răspuns duminică, spre seară, legat de șansă. Nu mă așteptam să știți, dar la cât sunteți voi de informați. Presa mă informează mai bine decât mă informează structurile mele de ajutor.

(n.r. dacă a vorbit cu Liviu Ciobotariu) Nu am discutat, am vorbit acum multă vreme, i-am întrebat ce face, în fine. Nu am avut o discuție foarte aplicată, dar am întrebat”, a spus Iftime, potrivit Fanatik.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page