Local

Un copilaș de un an a rămas blocat singur în mașină, într-o parcare din Dorohoi. Mama a sunat la 112

Un băiețel și-a speriat, astăzi, părinții după ce a rămas blocat în mașină, într-o parcare din municipiul Dorohoi. Micuțul, în vârstă de un an, a fost lăsat, pentru scurt timp, singur în autoturism, moment în care sistemul de blocare a ușilor s-a activat. Mama acestuia nu a mai putut debloca ușile deoarece și cheile erau în mașină, motiv pentru care a cerut ajutor.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului. Aceștia au fost nevoiți să spargă un geam pentru a deschide una dintre ușile mașinii. Copilul era speriat și a fost preluat de un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță pentru evaluarea stării de sănătate.

Fiți prudenți! Nu lăsați copilul singur în mașină nici măcar o clipă!

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page