AdministratieMunicipiu

Un cartier din Botoșani va fi reabilitat aproape în întregime – FOTO

Cartierul Rotunda va fi reabilitat aproape integral, lucrările urmând a fi finalizate la sfârșitul lunii iulie, au informat reprezentanții Primăriei, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestora, proiectul de reabilitare a cuprins inițial doar Aleea Constantin Gane. Pe o porțiune s-au asfaltat deja trotuarele și s-au amenajat bordurile, iar accesele spre scările de bloc au fost reabilitate.

Lucrarea a devenit complexă, astfel că va fi reabilitat cartierul Rotunda aproape în întregime, fapt pentru care termenul de finalizare, prevăzut inițial pentru jumătatea lunii mai, va fi sfârșitul lunii iulie. Atât pe Aleea Constantin Gane cât și pe cele adiacente se va interveni la partea de reabilitare a trotuarelor, refacere carosabil, asfaltarea atât a celor peste 50 de locuri de parcare existente cât și a celor ce urmează a fi înființate”, se precizează în postare.

Se caută soluții și pentru înființarea a noi căi de acces din Bulevardul George Enescu. Lucrări se desfășoară, începând de luni, și pe străzile Călugăreni și Rozelor, mai arată sursa citată.

Pe aceste segmente de drum vor fi reabilitate trotuarele, cu termen de finalizare jumătatea lunii mai.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page