EvenimentIncendiu

Incendiu într-un bloc din municipiul Botoșani. Mai mulți locatari au fost evacuați – FOTO&VIDEO

Mai mulți locatari dintr-un bloc situat pe strada Aleea Călugăreni din municipiul Botoșani au fost evacuați, marți după-amiază, după ce un apartament aflat la etajul 2 a fost cuprins de flăcări, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, în momentul producerii incendiului, în interior se aflau cele două fiice ale proprietarului, în vârstă de 18 și 11 ani. La fața locului au intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, și un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

„La sosirea forțelor de intervenție, ardeau cu flacără bunurile din interiorul bucătăriei, existând pericolul de propagare a flăcărilor la întreaga locuință. Un fum dens ieșea atât pe geamul apartamentului, cât și pe casa scării. Concomitent cu acțiunea de stingere s-a acționat pentru evacuarea persoanelor de la etajele superioare, dar și pentru aerisirea spațiului. În total, au fost evacuate de către pompieri patru persoane, trei bărbați și o femeie. Alți cinci locatari s-au autoevacuat. Incendiul este lichidat”, a afirmat Dorina Lupu.

Pompierii au stabilit că un scurtcircuit a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page