LocalSport

Trafic RESTRICȚIONAT la Dorohoi pentru Maratonul Bicicliștilor

Sâmbătă după-amiază, începând cu ora 13.00, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura ordinea și siguranța publică la Maratonul Bicicliștilor, organizat de Primăria municipiului Dorohoi, în parteneriat cu Asociația Nicador.

Jandarmii, împreună cu polițiști din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului sportiv, pe traseul Stadionul municipal – str. 1 Decembrie – str. A.I. Cuza – Piața Primăriei – str. Vasile Alecsandri – str. C.D. Gherea – str. Sașa Pană – str. Ștefan cel Mare – str. Cupărescu – str. Calea Plevnei – str. Dumbrava Roșie – Blvd. Victoriei.

Având în vedere că polițiștii rutieri vor lua măsuri de restricționare progresivă a circulației, recomandăm conducătorilor auto să aleagă alte trasee de deplasare, iar dacă întâlnesc în trafic coloana participanților, să le acorde atenția cuvenită și să reducă viteza de deplasare până la limita evitării oricărui pericol.

Tot în acest week-end, jandarmii vor continua misiunile zilnice de menținere a ordinii și liniștii publice, independent sau în cooperare cu polițiștii botoșăneni, în mediul urban și rural, accentul fiind pus în special pe prevenirea și combaterea faptelor cu violență și a consumului de substanțe psihoactive.

De asemenea, jandarmii din dispozitivul de pază și protecție instituțională la cele 18 obiective din competența inspectoratului vor acționa permanent, concomitent cu exercitarea atribuțiilor pentru siguranța obiectivelor păzite, în vederea depistării persoanelor care săvârșesc fapte antisociale de natură penală sau contravențională în apropierea acestora.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page