Important

STUDIU | Ce vor cu adevarat femeile casatorite si de ce nu primesc acest lucru!

Zvonul potrivit caruia femeile isi pierd in timp apetitul sexual, dupa casatorie, a fost in sfarsit invins.

Potrivit unui studiu recent publicat, 75% dintre femeile casatorite au declarat ca o viata sexuala activaeste cat se poate de importanta pentru ele, scrie lyla.ro.

Acest studiu scoate la iveala adevarul: femeile maritate au nevoie de sex de calitate a declarat Liz Zack, redactor sef al sectiunii Love and Sex de la IVillage.com.

Dar, in ciuda faptului ca majoritatea femeilor casatorite considera ca sexul este importnat, peste 63% din ele au recunoscut ca prefera sa doarma, sa se uite la film, sa citeasca sau sa stea pe Facebook in loc sa faca sex.
Motivul? Ei bine se pare ca barbatii casatoriti spun Te iubesc! mult prea rar. Acelas studiu a conchis ca femeile carora le este aratata afectiune si care aud deseori de la barbatul lor cat de mult sunt iubite, au un libido mult mai mare decat celelalte. Se pare ca cu cat le este mai mult declarata dragostea, cu atat au chef mai mare. Asa ca, pentru o casatorie fericita, va sfatuim, domnilor, sa nu va sfiiti sa spuneti si sa aratati ceea ce simtiti!

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page