Sport

Sportivii botoșăneni, vicecampioni naționali la Taekwondo WT-sport olimpic la Campionatele Naționale pentru Juniori și Seniori 2024! – FOTO&VIDEO

În perioada 24-26 mai 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat în Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu Colibași” din municipiul Brașov, la Campionatele Naționale pentru Juniori și Seniori și a Turneului Republican, la care au luat parte 39 de structuri sportive afiliate la Federația Română de Taekwondo WT.

La această competiție au fost obținute de către sportivii legitimați la cele două structuri sportive nu mai puțin de 33 medalii, dintre care 7 de aur, 8 de argint și 18 de bronz, care transformate în puncte au condus la obținerea de către sportivii Clubului Sportiv Botoșani a locului 2 la categoria juniori feminin, a locului 3 la categoria juniori masculin, dar mai ales a locului 2 în clasamentul general cumulat a Campionatelor Naționale pentru Juniori și Seniori, iar pentru sportivii legitimați la Asociația Brilliant Taekwondo a primului loc la categoria seniori masculin, precum și a locului 2 la categoria juniori masculin a Turneului Republican.

Medaliații ediției 2024 a Campionatelor Naționale pentru Juniori și Seniori și a Turneului Republican sunt următorii:

Clubul Sportiv Botoșani:

LOCUL 1 : COJOCARIU Mario, BOTEZATU Armand, OCHIȘOR Iasmina

 

LOCUL 2 : MATEI Denis-Paul, APĂVĂLOAIE Maria, OUALKILI Miriam, DĂNILĂ Iuliana, BRUMARI Patrik, OCHIȘOR Iasmina, OUALKILI Jadiya.

 

LOCUL 3 :  MATEI Diana, BUDACĂ Octavian, CHIRIEAC Sara, OUALKILI Jadiya,  IAMBROȘ Alexandru, TOMA Denis, IGNAT Andreea, CROITORIU Marina, ATOFANEI Elena,  TĂNĂSUCĂ Eduard,  OUALKILI Miriam, DÎRVARIU Gabriel.

 

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club:

 

LOCUL 1 : ACOSTĂCHIOAIE Darius (2 și la juniori și la seniori), MIHALACHI Anastasia, ȘTIRBU Fernando

 

LOCUL 2 : LUPAN Luca

 

 

LOCUL 3 : BUCIUMAN Ionuț,  MAHU-POPOVICI Eduard, GĂINĂ Alexandru, MIHALACHI Anastasia, LUPAN Teo, ȘTIRBU Fernando.

 

„Suntem foarte bucuroși și mândri de rezultatele sportivilor noștri, fiind un an de tranziție a noilor generații de sportivi, unii dintre ei fiind eligibili pentru a participa atât la categoria juniori, cât și la categoria seniori și chiar au reușit obținerea medaliilor la ambele categorii de vârstă, suntem încântați de dăruirea tuturor, atât a celor care au reușit să se claseze pe podium, dar și a celor care au fost foarte aproape de el și am dovedit încă o dată că sportivii celor două structuri sportive (Clubul Sportiv Botoșani, dar și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club), reprezintă cu mândrie municipiul și județul Botoșani. Mulțumiri speciale dorim să aducem părinților sportivilor, Clubului Sportiv Botoșani și prietenilor de la Palirox, dar mai ales unui prieten special care a susținut financiar o parte din cheltuielile necesare acestei deplasări, fără de care nu am fi reușit obținerea acestor performanțe deosebite.” a declarat președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, dar și antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, prof. Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page