Important

SPORT | Romania a castigat al doilea amical din Turcia! 2-1 cu Krivbas Krivoi Rog

Nationala Romaniei a castigat, marti, meciul amical disputat in compania gruparii ucrainene Krivbas Krivoi Rog, scor 2-1, in cadrul turneului de pregatire din Turcia.

Fara stelisti, lasati la echipa de club pentru amicalul cu Legia Varsovia, echipa pregatita de Victor Piturca a trecut la limita de ocupanta locul cinci din prima liga ucraineana.

Cu o formatie experimentala din care nu au lipsit jucatori precum Grigore, Neagu, Marinescu sau Bumba, “tricolorii” s-au impus datorita dublei reusita de dinamovistul Marius Niculae.

Veteranul din Stefan cel Mare a deschis scorul in minutul 14, cu un sut din marginea careului, dar egalitatea a fost restabilita de ucraineni cu trei minute inainte de pauza, cand golgheterul Samodin a punctat cu o lovitura de cap.

Nationala Romaniei a revenit insa la conducerea partidei in primul minut al reprizei secunde, acelasi Marius Niculae inscriind cu o foarfeca de toata frumusetea din interiorul careului.

“Tricolorii” au mai avut cateva ocazii pe durata celei de-a doua parti, dar scorul final a ramas 2-1, Papp si Bourceanu fiind blocati pe rand de goalkeeperul formatiei ucrainene.

In afara de Paul Papp, in repriza secunda au mai fost trimisi pe teren Silviu Lung, Goga, Markus si Pintilii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page