Juniori

SPORT | Rezultate slabe ale juniorilor botosaneni in primele doua zile de la Brasov Cup 2013!

Echipele de juniori din Botosani, LPS U11 si CSS U15 nu au rezultate tocmai bune in startul celei mai tari competii pentru copii din Romania, Brasov Junior’s Cup 2013.

CSS Botosani a debutat ieri impotriva celor de la Concordia Chiajna si au fost invinsi cu scorul de 2-0. Astazi la ora 11:00, elevii lui Paul Cucu au disputat cel de-al doilea joc, intalnind pe FC Brasov. Daca in Liga 1 botosanenii au invins cu 2-1, la Brasov Cup, gazdele au invins cu 3-0, luadu-si revansa fata de anii precedenti, cand juniorii nostri au castigat in fata galben-negrilor.

Urmatorul joc al celor de la CSS este programat astazi la ora 17:00 impotriva celor de la CSS 2 Bucuresti.

Cealalta echipa botosaneana, LPS Botosani, a debutat cu un egal la acest turneu, termind cu scorul de 1-1 in fata celor de la Buiucani din Republica Moldova. In cea de-a doua partida, “piticii” lui Cristi Frumuz au fost invinsi cu 2-0 de FC Benta. Urmatoarea partida va avea loc la ora 18:00 cu Mircea Eliade 2.

De precizat faptul ca elevii pregatiti de arbitrul divizionar C, Denis Cretu, Edu Sport Iasi U9, a obtinut doua victorii din tot atatea partide. Iesenii lui Cretu s-au impus cu 3-2 in fata celor de la Zimbrul Chisinau cu 3-2 si in fata celor de la Tica Danilescu, scor 3-0.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page