Important

SPORT | O noua REVOLUTIE la Timisoara! Marian Iancu: “Mergem in Liga a V-a”

Poli trebuie sa depuna dosarul de licentiere pentru Liga I pana la 31 martie, iar Marian Iancu face un anunt care agita spiritele la Timisoara.

 

Intalnirea de ieri a liderilor politici din Timis cu privire la finantarea lui Poli nu a avut nicio concluzie clara, iar timpul trece in defavoarea clubului. Astfel, Marian Iancu a anuntat ca fara intrarea autoritatilor locale in actionariat, clubul Poli Timisoara nu are viitor. “Putem ajunge si la desfiintare”, a spus patronul lui Poli.

“Situatia este foarte complexa. Se va decide prin votul consilierilor daca noi vom intra sau nu in actionariat, dar nu se va vota miercuri (n.r. – maine). Atunci doar li se va prezenta consilierilor acest audit pe care l-am studiat. Probabil ca vom lua in timp util o decizie, dar nu va pot spune acum care este aceasta decizie”, a spus presedintele CJ Timis, Constantin Ostaficiuc.

Iancu inca mai asteapta un raspuns din partea celor care conduc orasul Timisoara si judetul Timis si ii avertizeaza ca viitorul clubului este in mainile lor. “Nu stiu nimic din ce vor ei, nu stiu care sunt intentiile lor. Daca ei considera ca e nevoie, ne vor contacta. Clubul este 100% dependent de intrarea lor in actionariat. Noi nu vindem actiuni, ii invitam in actionariat. Exista si posibilitatea ca ei sa nu se implice. Daca va fi asa, mergem in liga a V-a, in liga a treia sau a X-a, ne desfiintam, vom vedea ce va fi. Eu le-am spus vara trecuta ca vreau sa desfiintez clubul, dar ei mi-au cerut sa mai raman. E nevoie urgenta de bani la Poli. Poate ca Poli va reusi sa se reconstruiasca de la zero si sa ajunga sa aiba rezultate mai bune“, a spus Iancu.

Sursa: ProSport

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page