Important

SPORT | N’Doye a distrus campioana in min 84! Antal a dat un gol FABULOS! VEZI VIDEO din Otelul – FC Vaslui 2-3

FC Vaslui s-a calificat in semifinalele Cupei Romaniei dupa o victorie de senzatie in fata campioanei Otelul! Cei 10.000 de suporteri care au fost la meci nu au de ce sa regrete ca si-au petrecut seara pe stadion! Au vazut goluri fabuloase!

LIVE TEXT:

min 94: Meciul se incheie! Vaslui merge in semifinalele Cupei Romaniei!

min 92: Grahovac urca in careu pentru ultuma sansa ofensiva a Otelului! Salageanu executa lovitura libera, arbitrul Popa dicteaza fault in atac!

min 90: De la margine se arata 4 minute de prelungire!

min 84: GOL Vaslui! N’Doye inscrie superb, din careu, dupa ce a evitat un adversar si a trimis puternic in dreapta lui Grahovac!

min 78: Centrare de pe partea stanga, Pena ciupeste mingea, care trece insa alaturi!

min 73: Stanciu intra pe teren in locul lui Adailton!

min 67: GOL Otelul! Didi e faultat in careu de Milanov, arbitrul Catalin Popa da penalty! Iorga executa si il invinge pe Borjan! Otelul a salvat meciul in doua minute!

min 66: GOL Otelul! Centrarea lui Rapa de pe partea dreapta este reluata fantastic in poarta, din foarfeca, de Antal! Executie FABULOASA a mijlocasului de la Otelul!

min 63: GOL FC Vaslui! Sanmartean il depaseste pe Rapa si trimite excelent in fata portii pentru sutul din alunecare al lui Wesley!

min 54: Si Stromajer iese. Antal intra in locul lui.

min 52: Pena intra la Otelul, iese Paraschiv.

min 48: Temwanjera intra in careu dupa o actiune personala superba, incearca poarta din 10 metri, lateral dreapta, Grahovac retine fara probleme.

min 45+2: GOL FC Vaslui! Sanmartean centreaza perfect de pe partea stanga, mingea trece de Perendja, iar Wesley reia perfect pentru 0-1!

min 40: Milanov centreaza in careu dupa o faza cursiva de atac a Otelului, Neagu respinge fara probleme, cu capul. Mingea ajunge din nou la Milanov, dar Catalin Popa opreste atacul Vasluiului pentru hent.

min 35: Grahovac respinge excelent o lovitura de cap trimisa din interiorul careului de Papp dupa o lovitura libera!

min 32: Adailton centreaza pentru Wesley, lovitura sa de cap e retinuta de Grahovac!

min 23: Paraschiv cade in careu dupa un duel cu Papp, arbitrul Catalin Popa da galben pentru simulare! Jucatorii lui Dorinel cer penalty!

min 17: Paraschiv reia cu capul din careu dupa o centrare a lui Salageanu din lovitura libera, mingea trece la o palma de bara!

min 14: Temwanjera scapa singur cu Grahovac in careu, trage la poarta, dar mingea trece mult pe langa!

min 3: Bara Otelul! Salageanu arunca lung in careu de pe partea stanga, mingea este respinsa doar pana la Iorga, a carui lovitura de cap loveste bara! Mingea sare la Stromajer, a carui reluare este blocata!

min1: A inceput meciul!

Otelul: Grahovac – Rapa, Sarghi, Perendja, Salageanu – Neagu, Giurgiu, Filip – Iorga, Paraschiv, Stromajer

Vaslui: Borjan – Milanov, Papp, M. Constantin, Paito – N’Doye, Anderson – Adailton, Wesley, Sanmartean – Mike Temwanjera

Dorinel a luat titlul cu Otelul in 2011, dar acum tremura pentru postul sau. Rezultatele slabe din campionat i-au adus critici din partea presedintelui Marius Stan, iar jocul cu Vaslui, din Cupa, se poate dovedi decisiv!

Dupa ce l-a adus pe Augusto Inacio, Porumboiu viseaza la primul trofeu cu FC Vaslui. Cupa Romaniei e primul obiectiv important pe care antrenorul portughez trebuie sa-l atinga.

VIDEO:


sursa: www.sport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page