Important

SPORT | Lectie venita din Suceava! Un jucator care l-a lovit pe arbitrul Marius Suhan pus sa plateasca 9.446 lei

Fostului jucător de la Minerul Iacobeni, Alin Vrânceanu, i-a venit nota de plata pentru incidentele pe care le-a provocat în octombrie 2010, la partida cu Foresta Moldoviţa. Judecătoria Vatra Dornei a decis, marţi, ca acesta să îi achite arbitrului Marius Şuhan (foto) suma de 8.000 de lei, reprezentând daune morale, şi 1.446 de lei, cheltuieli de judecată.

“Prin acest demers încerc să descurajez astfel de comportamente ale jucătorilor pe terenul de fotbal. Sper ca arbitrii mai tineri să aibă curaj şi ei curaj, iar atunci când cad victime unor astfel de persoane să se adreseze instanţelor de judecată”, a declarat Marius Şuhan, pentru GazetaSV.ro

Alin Vrânceanu l-a agresat fizic pe arbitrul Marius Şuhan în pauza partidei dintre Minerul Iacobeni şi Foresta Moldoviţa, desfăşurată pe 17 octombrie 2010. Vrânceanu şi-a început recitalul în minutul 38, cand a fost eliminat de pe teren după ce l-a strâns de gât pe centralul Marius Şuhan. Jucătorul gazdelor nu s-a oprit însă aici, iar odată cu fluierul final al primei reprize a tăbărât pe arbitru, lovindu-l cu pumnul şi picioarele.

Acest incident este o lectie pentru arbitrii botosaneni care chiar daca sunt loviti, injurati si scuipati la meciurile de fotbal, evita sa faca plangere panala impotriva jucatorului. Deasemenea este o lectie si pentru jucatori, pentru ca fotbalul este un sport cu balonul rotund si nu un meci de K1. Pierderea luciditatii pe moment poate duce la plata unor sume enorme catre arbitrul agresat, dar si inchisoare, acolo unde se impune.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page