Important

SPORT | Jucatorii nu vor incasa prime pentru victoria la “masa verde” cu Victoria Branesti!

Cele trei puncte pe care FC Botoşani le va primi în clasament în urma victoriei pe care o va obţine în cadrul etapei a XVII-a la “masa verde” în dauna Victoriei Brăneşti, nu vor fi răsplătite de conducerea clubului.

Acţionarii echipei au declarat că în contul elevilor lui Costel Orac nu va intra şi prima aferentă unei victorii stipulată în Regulamentul de Ordine Interioară (ROI) a clubului. “Dacă vor bani, să-i câştige în jocurile oficiale. Să câştige la Săgeata şi vor lua bani. Nu cred că ar avea cineva obrazul atât de gros ca să ceară primă pentru punctele cu Brăneştiul”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele executiv al FC Botoşani.

Oficialul grupării locale a spus că se aşteaptă ca rezultatele indirecte să ajute echipa în etapa care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni. “În această etapă sunt jocuri interesante al căror rezultat ne poate ajuta foarte mult. Cred că după această etapă, situaţia se va echilibra, în sensul că mai multe formaţii se vor apropia foarte mult”, a adăugat Şfaiţer. (monitorulbt.ro)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page