Important

GALERIE FOTO | Il mai stiti pe Seydou Kone? Africanul este golgheterul echipei Nimes Olympique – VIDEO cu 4 SUPER goluri!

Fostul atacant de baza al echipei FC Botosani in perioada in care antrenor era Leo Grozavu evolueaza in Liga a III-a din Franta. Dupa ce a plecat din Portugalia, acolo unde a evoluat in prima liga, ivorianul Seydou Kone a ajuns in Liga a IV-a din Franta la echipa Pau FC. 

In vara anului 2011, Kone a fost cumparat de Nimes Olympique o echipa de traditie in Franta infiintata in 1937, dar care momentan evolueaza in Liga a III-a, dupa ce in sezonul trecut a retrogradat. Oficialii francezi sunt foarte multumiti de Kone, el fiind golgheterul la zi al echipei cu 15 reusite.

Finantatorul Valeriu Iftime isi aminteste ca anul trecut s-a intalnit cu ivorian in fata Turnului Eiffel. “Striga dupa mine <<president, presindent>> si i-am zis << ce cauti mai omule aici>>? El vroia sa-i dau cartea verde, dar eu nu car carti verzi dupa mine”, a spus Iftime.

Seydou Kone a mai slabit fata de perioada in care evolua la Pau FC si ii merge execelent la noua sa echipa de club. In aces moment, Nimes Olympique ocupa locul 5 in esalonul trei cu un numar de 40 de puncte.

GALERIE FOTO:

[nggallery id=63]

Vezi cateva reusite a lui Kone din acest sezon!


Related Articles

One Comment

  1. Sinon prendre les vidéos sans autorisation, ca vous écorche pas la gueule ?

    Vous aurez du prendre les vidéos Youtube c’est tout !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page