Important

SPORT | HCM Botosani are echipament de 10.000 de euro, dar nu are jucatori – FOTO

Relu Târzioru, iniţiatorul proiectului Handbal Club Municipal Botoşani a achiziţionat echipamentul pentru noua echipă şi a plătit aproximativ 10.000 de euro. Problema este că deocamdată nu se ştie dacă Botoşaniul va avea din toamnă o echipă de handbal în divizia A.

„Noi am depus un proiect mai generos. Dacă vor cu adevărat să facă e foarte bine. Dacă nu, nu voi fi dispus să continui. Deja am băgat mâna adânc în buzunar. Cătălin Flutur l-a recomandat pe Berescu sponsor. Berescu şi SOCAR-ul ne-au dus cu preşul. Dacă nu venea Berescu cu promisiunile era handbal de anul trecut la Botoşani. Drept dovadă am cumpărat echipamentul pentru echipă. Am plătit 10.000 de euro. Sunt foare puţine echipe din Liga Naţională care au astfel de echipament”, a spus Relu Târzioru care a adăugat:

„Dacă primăria Botoşani nu se va implica, probabil voi renunţa la acest proiect. Posibil să sponsorizez o altă echipă din zonă. Nu fac o echipă pentru mofturile cuiva. Eu vreau să mă implic până în momentul înfiinţării după care voi lăsa pe cineva interesat. O persoană din subordinea primăriei sau un specialist în handbal”.

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII CU ECHIPAMENTUL HANDBALISTILOR!

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page