Important

SPORT | GALERIE FOTO cu FC Botosani in Antalya! Primul antrenament pe nisip!

Jucatorii si conducatorii echipei FC Botosani au ajuns ieri la amiaza in Antalya. Staff-ul botosanean a fost in acelasi avion cu Dinamo 2 Bucuresti, Pandurii Targu Jiu si Gloria Bistita. 

Ajunsi in Antalya botosanenii s-au cazat la hotel FAME RESIDENCE LARA , dupa care au facut o mica plimbare. La ora 17:00, ora locala, Costel Orac, Valeriu Bordeanu, Alin Bejan si Vasile Prisaca i-au scos pe baieti la un antrenament fizic, insa nu la -21 de grade cum este in Romania, ci la +15 grade si nu pe zapada ci pe nisip.

FC Botoşani va intalni maine in Antalya formaţia de prima liga din Ucraina clasata pe locul 16, Obolon Kiev în locul kazacilor de la FC Akzhayik. “A aparut o modificare de ultim moment in program. Aceasta schimbare de adversar nu ne afecteaza insă deloc, ba din contra. Avem posibiltatea de a ne masura fortele cu un adversar de primă liga din Ucraina“, a declarat Cornel Sfaiter, presedintele executiv al FC Botosani. In urmă cu doar cateva zile, ucrainienii de la Obolon cedau fara drept de apel, 3-0 cu Viitorul Constanta, liderul seriei I a ligii secunde. Partida de maine de la Belek dintre FC Botosani si Obolon Kiev va incepe la ora 16.00.

[nggallery id=8]

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page