Important

SPORT | Florin Ghiorghita despre FC Botosani: “De pe locul 10 e foarte greu sa te gandesti la promovare”

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă este nemulţumit de modul în care a început FC Botoşani returul campionatului. Acesta consideră că teoretic încă sunt şanse de promovare în primul eşalon dar va fi mult mai greu în condiţiile în care FC Botoşani s-a distanţat şi mai mult de primele locuri.

„Ne-am pus speranţe foarte mari. Am asigurat tot ceea ce puteam asigura ca municipalitate, patronii şi sponsorii au băgat mulţi bani, le-au făcut contracte demne de o echipă care vrea să promoveze, prime bune, două cantonamente. Nu îmi explic ce s-a întâmplat”, a spus Florin Ghiorghiţă, pentru BTOnline.ro, care a adăugat:

„În condiţiile în care ceilalţi s-au împiedicat şi mă refer la Viitorul Constanţa, Delta Tulcea, Poli Iaşi trebuia să profităm. Din păcate ne-am împiedicat şi noi. Probabil ne-am dus cu ideea că suntem învingători dinainte deoarece suntem prea valoroşi. Au plecat cu două zile înainte. Au avut timp să se odihnească, să se pregătească. Din câte am înţeles nu au respectat ceea ce le-a transmis antrenorul. La nişte jucători cu atâta experienţă nu îmi explic ce s-a întâmplat. Părerea mea este că ei trebuie sancţionaţi. Ar trebuie să îşi primească primele şi contractele în momentul în care vor ajunge măcar pe locul cinci”.

Cât priveşte şansele echipei botoşănene la promovare, Florin Ghiorghiţă consideră că acestea s-au redus şi că va fi greu de recuperat diferenţa de nouă puncte până la locul doi.

„Ţinta noastră este promovarea. Ea poate fi încă atinsă. Puteam fi la şase puncte de locul doi şi la trei puncte de locul trei. Era o şansă mare. De pe locul zece e foarte greu de vorbit despre promovare. Problema este că suntem la două puncte de retrogradare”, a mai spus viceprimarul.

Related Articles

One Comment

  1. vezi ti mai de troleibuzu tau si nu mai da tu indicatii…cand ai sa aduci bani din buzunarul tau la fc atuci sa guiti…te ai pus tu stapan pe banii botosanenilor??????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page