Important

SPORT | EMOTIONANT! 40 de copii antrenati la Sala Polivalenta de Cristian Frumuz, Valeriu Bordeanu si Costel Galit – VIDEO, GALERIE FOTO

Momente inedite in aceasta seara in Sala Polivalenta “Elisabeta Lipa” din Botosani. Prof. Cristian Frumuz, care pregateste echipa de juniori nascuti in 2004 si 2005, a primit ajutoare incepand de marti, atunci cand s-au alaturat antrenamentelor si antrenorul secund de la FC Botosani, Valeriu Bordeanu, dar si fostul campion national la atletism, Costel Galit.

Dupa ce marti  au efectuat un prim antrenament in formula noua cu trei antrenori, astazi a fost al doilea antrenament al pustilor. Profesorii si-au impartit cei 40 de copii in trei grupe si fiecare si-a facut treaba individual.


Cristian Frumuz spera ca impreuna cu Valeriu Bordeanu si Costel Galit sa scoata cel putin 2-3 fotbalisti de baza pentru echipa fanion a judetului.

Alaturi de pustii de la LPS Botosani s-au antrenat si fiul lui Vali Bordeanu, David, dar si fetita antrenorului secund de la FC Botosani,Alin Bejan, care a demonstrat care calitati in ceea ce priveste sportul rege.

Inafara de antrenamentele pe care le efectueaza cu FC Botosani si LPS-ul lui Cristi Frumuz, Valeriu Bordeanu mai antreneaza si fundasii echipelor pregatite de prof. Ciprian Avacaritei si prof. Stelian Ailoaie, in timp ce Alin Bordeanu si Vasile Prisaca va pregati portarii. Antrenamentele vor reincepe imediat ce vremea va fi mai buna  si terenurile vor fi intr-o stare mai buna.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO!

 

[nggallery id=95]

 

Related Articles

2 Comments

  1. imi doresc ca acesti copii sa ajunga in fotbalul de inalta peformanta si sa se arate daca mai era nevoie ca la noi in judet cu niste conditi extrem de dificile fara ternuri , fara sali exista si vor exista talente pentru fotbalul de mare si ianlta performanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page