Important

SPORT | Disputa intre FC Microbuzul si AS Roma! Liderul se plange ca nu este ajutat!

FC Microbuzul Botosani si AS Roma nu se inteleg in vederea transferurilor jucatorilor Danila Alexandru, Axinte Mirel, Burduja Alexandru si Apatie Andrei. Cu toate ca acestia se pregatesc de mult timp cu liderul, ei nu sunt inca transferati de catre lider, asta desi mai este putin timp pana la primul meci oficial.

Deasemenea, FC Microbuzul intampina dificultati si la transferurile jucatorilor Andrei Ciornea si Daniel Dutca, ei aflandu-se sub contract cu Luceafarul Mihai Eminescu.

Presedintele de Onoare al clubului Microbuzul, viceprimarul Florin Ghiorghita, acuza cele doua echipe ca nu vor sa dea drumul jucatorilor, desi au renuntat la ei. Totodata, “vicele” acuza clubul FC Botosani ca nu le da jucatori imprumut.

“Ne luptam cu conceptia oamenilor din judetul Botosani. Ma confrunt cu probleme foarte serioase din punct de vedere al transferurilor de jucatori. Ei sunt blocati, sunt tinuti de catre patronii cluburilor chiar daca au fost pusi pe liber, nu li se dau transferurile pentru ca vor o anumita suma de bani. Nu raspund la telefoane si se fac tot felul de presiuni pentru ca acesti copii sa nu joace.

Noi incercam sa promovam in Liga a III-a pentru ca FC Botosani sa aiba o pepiniera proprie, dar in conditiile in care FC Botosani nu-ti da nici macar un jucatori si nu te ajuta cu nimic si trimit jucatori la Roma sau la Dorohoi, te intrebi cateodata daca ei chiar isi doresc sa existe aceasta echipa. 

Este o ambitie personala sa promovez in Liga a III-a. Vreau sa le demonstrez  unora ca se poate face performanta si cu jucatori locali si cu bani putini si fara bani publici”, a declarat pentru Monitorul de Botosani, Florin Ghiorghita.

Presedintele echipei AS Roma, Gica Tabultoc, spune ca jucatorii nu au fost declarati liberi si ca ei sunt in continuare a clubului roman. Totodata presedintele clubului din Roma spune ca este normal sa ceara bani pe jucatori, atata timp cat s-au cheltuit niste bani cu acei jucatori.

“Eu nu declar jucatorii liberi, jucatorii ii declara liberi AJF-ul si FRF-ul. Eu i-am anuntat ca nu mai am nevoie de serviciile lor pentru ca vreau la echipa oameni seriosi si le-am spus sa-si caute echipa, iar conducatorul echipei sa ma caute pentru a discuta despre jucatori. Am discutat cu domnul Ghiorghita despre ei si i-am explicat foarte clar ca gratis nu pleaca nici un jucator. Eu am cheltuit niste bani cu ei, pe unii i-am crescut, am pierdut meciuri pentru ca au intrat in teren si nu pot pleca asa.Asa cum eu cresc copii, trebuie sa poata si altii.

Ganditi-va ca doar intr-un an si jumatate, Danila a primit de la noi peste 8.000 de lei, suma ce se poate dovedi cu state de plata semnate de ei. Eu cand am tras la promovare, am cheltuit bani ca sa aduc jucatori. Si acum de exemplu trebuie sa-i platesc clubului Vointa Sendriceni grila de formare pentru jucatorul Andrei Noroc, care cred ca trece de 1.000 de ron. L-am adus pe Vlad Nutu de la Gura Humorului am scos din buzunar 1.000 de ron. Nimeni nu da jucatori pe gratis.

Microbuzul poate lua jucatorii si fara transfer de la AS Roma. Le face conventie jucatorilor, achita clubului AS Roma grila de formare si gata”, a declarat Gica Tabultoc.

 

Related Articles

7 Comments

  1. gheo , daca ajunge bejan,pastrama,andries,dumitras si apatia pepiniera lui Fc Botosani ne am dus naibii cu fotbalul la botosani….la fotbal nu e ca la pdl sa ti dea tie jucatori moca…..mai arunca si tu din banii de pansele daca vrei jucatori

  2. Acum ceva timp ,chiar aici pe acest site era anuntat ca Clubul AsRoma a renuntat la acesti jucatori,si ca numai au nevoie de servicile lor. Acum Domnul Tabultoc daca tot nu mai are nevoie de ei ,de ce ii tine ??? Ar trebuii sa-i lase sa plece sa joace fotbal pentru ca nu rezolva cu nimic daca ii tine degeaba…

    1. da corect, ai dreptate. cand pui pe liber un jucator inseamna ca nu mai ai nevoie de el, inseamna ca poate sa-si caute alta echipa, dar asta nu inseamna ca pleaca pe degeaba :)) eu sincer il inteleg pe tabultoc. pai daca ala a luat intr-un an jum 80 de milioane, atat ia mama in 2 ani care munceste de la 6 la 16. are tot dreptul omul sa ceara bani pe ei. oricum nu face microbuzul treaba cu ei. aia au pierdut cu trusesti, ungureni si vaefu si astia vor sa castige un bagaj? :)) ma faceti sa rad

  3. mai berbecule, cu jucatorii astia echipa e pe locul 1….cu ei si cu cei tineri!!! si de la acesti jucatori astia tineri au cate ceva de invatat….mai ales de la petrica sandu, un exemplu de vointa cum rar am vazut!!!dar tu esti probabil un soarece de birou care n-are ce face decat sa comenteze !!!

  4. milogilor. faceti grupe de juniori. ce tot cersiti ? faceti pepiniera daca tot vreti pepiniera.numai jucatori gata formati vreti si pe deasupra si degeaba. voi chiar nu mai aveti pic de rusine?

  5. Pai sa ceara bani pe cei care au investit in ei , ca restu cred ca s-au imbogatit pe spatele lui Tabultoc. Cel mai bine ar fii sa le dea drumu pentru k oricum nu fac nimic cu ei. Asa mi se pare de cuvinta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page