Important

SPORT | CSM Pascani risca excluderea din campionat! Listaru pus pe liber!

Într-un comunicat de presă oficialii pascaneni informeaza despre situația dificilă în care se află echipa de fotbal și sportivele de la secția de rugby. Datorită consilierilor locali, prin nevotarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2012, sportivii pășcăneni ai clubului CSM riscă excluderea din campionatele în care sunt angrenate.

Prin prezenta CSM Pașcani vă informează că în data de 16 respectiv 17 martie 2012 se vor relua campionatele de fotbal Liga a III-a și rugby fete Divizia A, în care sunt angrenate echipele de seniori ale clubului nostru. Datorită faptului că în Consiliul Local, consilierii refuza aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2012, din motive de ordin financiar –lipsa bugetului – riscăm neparticiparea în competițiile respective și implicit excluderea din campionatele în care suntem înscriși.

Cu regret, informăm pe această cale mass media, de situația existentă
Președinte C.A. al CSM Pașcani, Dr. Vasile Gaboran

Echipa locală CSM Pașcani a intrat în ultimele pregătiri pentru restartul campionatului. După un cantonament dificil din punct de vedere meteo, ținut la baza sportivă din incinta clubului CSM, fotbaliștii antrenați deAdrian Kerezsy se pregătesc de prima partidă din acest retur, în compania echipei FCM Dorohoi.

Echipa locală a disputat 6 meciuri amicale, câștigând 5 dintre acestea și pierzând o singura dată. Lotul pășcănean a suferit mici modificări de-a lungul acestei perioade de pregătire. Au plecat 2 jucători: A. Marcu prin transfer la FC Hunedoara, iar M. Listaru a părăsit clubul pe motive disciplinare. Sunt și două achiziții noi în lotul pășcănean, fundașul centralVasile Teleaga de la FC Rădăuți și atacantul Ștefan Liutec de la Sporting Suceava. Adrian Kerezsy încearcă reintregrarea a doi foști jucători ai clubului: mijlocașii Răzvan Mihai Melinte și Mihai Sofian.

Obiectivul echipei în acest retur rămâne același, o clasare în primele 8 echipe.

Perioada de pregătire a fost cam lungă în aceste an, datorită condițiilor meteo. Ne-am folosit foarte mult în această perioadă de Sala Municipala din complexul clubului, am lucrat mult, au apărut și o serie de accidentări datorită suprafeței tari. Trăgând linie, în aceste 2 luni și 3 zile de pregătiri cred că am acumulat la factorul fizic, la cel tehnic și tactic mai puțin. Obiectivul rămâne același, personal îmi doresc o clasare în primele 6 echipe, în cel mai rău caz până pe locul 8” ne-a declarat Adrian Kerezsy, antrenorul echipei CSM Pașcani, pentru newspascani.com.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page