Important

SPORT | “Costică Vâlcea” şi Şfaiţer FAVORITI în CEx al FRF!

Cu câteva ore înainte de reunirea de aseară de la Mogoşoaia, 17 dintre cei 32 de reprezentanţi ai cluburilor de Liga a II-a s-au întâlnit pentru a pune ţara la cale înaintea Adunării Generale a cluburilor din acest eşalon care a început în această dimineaţă la sediul FRF. Principalul subiect de discuţie a fost planul de bătaie pentru şedinţa de azi care a inclus stabilirea unei liste cu subiectele importante pentru cluburile din al doilea eşalon.

Cu acest prilej s-a stabilit şi numele candidaţilor care vor fi propuşi pentru posturile de reprezentanţi ai Ligii a II-a în Comitetul Executiv. Dacă numele lui Cornel Şfaiţer nu este o noutate, felul în care acesta s-a achitat de sarcini în mandatul anterior determinându-i pe cei prezenţi să ceară păstrarea sa pe poziţie, la seria a II-a s-a petrecut o schimbare.

Gheorghe Constantin a beneficiat de o susţinere puternică din partea cluburilor din partea de sud şi sud-vest a ţării, astfel că acesta va fi candidatul pentru seria a II-a, urmând a-i lua locul actualului reprezentant de la Juventus, Marian Rusen.

Cornel Şfaiţer a fost mandatat să prezinte în plenul şedinţei federaţiei toate probleme stringente ale eşalonului urmând ca la ora 12 să înceapă alegerile pentru cele două locuri din Comitetul Executiv.

Ar mai fi de spus că alerta de cod portocaliu a dat peste cap alegerile de la Liga a III-a, FRF anunţând amânarea întrunirii de mâine pentru o dată ulterioară. La Liga a III-a se zvoneşte că va fi bătălie mare pe locurile ocupate în acest moment de Ştefan Stana de la Berceni şi Cristi Bobar de la FC Şcolar Reşiţa, însă cei doi par a porni cu prima şansă pentru păstrarea mandatului actual.

sursa: liga2.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page