Important

SPORT | Cornel Sfaiter: “Speram sa fie conditii bune pe 10 martie”

Preşedintele clubului FC Botoşani şi totodată reprezentantul formaţiilor din seria I a ligii secunde în Comitetul Executiv al FRF spune că nu se putea relua campionatul pe 3 martie. Ofiacialul botoşănean nu este convins sută la sută că se va putea juca pe 10 martie.

“Ţinând cont de condiţiile meteo nu puteam începe returul sub nicio formă. Starea de terenurilor trebuie să fie bună. De asemenea, sunt probleme cu drumurile. Toată lumea a fost de acord. Sperăm să fie condiţii bune pe 10 martie. Pe data de 29 februarie vom mai avea o şedinţă a Comitetului Executiv şi vom analiza dacă se poate începe returul pe 10 martie. Cert este că la liga I nu mai poate fi amânat pentru că este foarte încărcat programul. La liga a II-a nu a fost nicio problem. Avem o intermediară în mai şi una pe 25 aprilie”, a spus Cornel Şfaiţer.

Tehnicianul Costel Orac preferă să înceapă mai târziu campionatul astfel încât toate terenurile să fie bune.

“Nu putem spune că nici nu ne avantajează dar nici nu ne dezavantajează. Eu prefer ca echipa să joace pe terenuri bune şi în condiţii normale. Noi nu avem o echipă de luptă, de angajament ci o echipă care încearcă să construiască, să aibă o circulaţie bună a mingii. Pentru asta avem nevoie de terenuri bune”, a declarat Costel Orac.

sura: BTOnline

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page