Important

SPORT | Cornel Şfaiţer: „Ne-ar mai trebui un atacant de gura porţii”

Preşedintele clubului FC Botoşani este mulţumit de cum arată echipa în momentul de faţă dar mai vrea unul-doi jucători. În primul rând, oficialul botoşănean încearcă să mai transfere un atacant de gura porţii. În cazul în care nu va reuşi să îl transfere pe Adrian Gheorghiu de la Vaslui, Şfaiţer va căuta un alt atacant cu experienţă.

„Ţinând cont de starea vremii care e în România la momentul acesta am făcut o pregătire bună în Antalya şi cred că până pe 15 februarie se va reuşi omogenizarea echipei. În jocurile disputate până acum s-a văzut o altă faţă a echipei. În condiţiile în care începi meciul cu Bordeanu, Balan, Todoran deja echipa are o altă consistenţă în joc. Am văzut determinare la fiecare jucător. Prin sosirea jucătorilor noi s-a creat o concurenţă destul de mare. Mai sunt lucruri de pus la punct”, a declarat Cornel Sfaiter.

„Ne-ar mai trebui un atacant de gura porţii. Dacă vom reuşi să îl aducem şi pe Gheorghiu ar fi extraordinar. De asemenea, ne mai dorim un jucător de bandă. Sperăm ca pe ultima sută de metri să mai aducem unul-doi jucători care să ne ajute”, a adaugat presedintele FC Botosani.

sursa text

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page