Important

SPORT | Avantul Albesti da emotii Microbuzului! A invins astazi cu 2-1 pe Luceafarul – GALERIE FOTO

Aflata la 6 puncte in spatele liderului FC Microbuzul, Avantul Albesti vrea sa demonstreze ca lupta pentruy titlu nu s-a terminat. In aceasta dimineata, echipa lui Bradut Brasoveanu a invins cu scorul de 2-1 pe Luceafarul Mihai Eminescu, echipa clasata pe locul 3.

In prima repriza gazdele au dominat si au ratat un penalty prin Marian Vasilachi, care a executat destul de slab langa bara din dreapta, dar fara probleme pentru goalkeperul Albestiului.

In repriza a II-a oaspetii au punctat repede prin Cosmin Matei si Mircea Vechiu, insa pe final prof. Cezar Nechita de la C. T “Gheorghe Asachi” a redus din diferenta, stabilind astfel rezultatul final.

GALERIE FOTO:

[nggallery id=103]

Related Articles

2 Comments

  1. ce treaba are microbuzul??
    au jucat amandoua echipele o turca de duminica!! mai ales cand a intrat baiatul l;ui bradut in poarta!!

  2. emoti da ce emoti sa dea asta i culmea un amical intre doua echipe care au fost la baraj sau chiar in liga a 3 bv lor dar microbuzul cine e? de unde e? a avut ceva rezultate sau e adusa de cineva si se asteapta impinsa de politic sau la ce ar mai trebui o echipa in liga 3 nu avem 1 dorohoi cu alta ce sa facem ? nu sunt bani pentru liga 2 sau a 3 mai trebuie 1 gresit bafta la toate participantele si un gard mai mare la darabani 🙂 iar cu baiatul lui bradut mai lasa sa creasca mai e pana sa ajunga senior iao usor mai are ani de juniorat pare asa ca vrei publicitate si inganfala mai usurel toate la timpul lor mesi e la barcelona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page