Local

Spectacole în Piața 1 Decembrie supravegheate de jandarmi

În perioada 17 – 18 august, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, pompieri și poliție locală, vor asigura ordinea și siguranța publică la prima ediție a Festivalului Instituțiilor de Cultură – Stagiunea Estivală 2022, eveniment desfășurat în Centrul Istoric al municipiului Botoșani.

Accesul spectatorilor în zona delimitată cu garduri din fața scenei se va face pe bază de invitație emisă de Filarmonica de Stat ,,George Enescu”, organizator al manifestării în parteneriat cu Primăria municipiului Botoșani.

Având în vedere că în ziua de joi, 18 august, între orele 16.00 – 23.00, circulația rutieră pe strada Victoriei, pe tronsonul cuprins între strada Poștei și parcarea Modarom, va fi restricționată de polițiștii rutieri, recomandăm conducătorilor auto să aleagă alte trasee de deplasare în acest interval orar.

De asemenea, recomandăm participanților să respecte măsurile stabilite de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, să acorde atenția cuvenită copiilor care îi însoțesc și bunurilor personale de valoare și să solicite sprijinul autorităților în mod direct, în cazul sesizării unor fapte antisociale care îi afectează pe ei sau pe cei din jur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page