Important

SOCANT | Capul femeii tranşate căutat de zeci de poliţişti şi jandarmi la Cornişa!

Încă de la primele ore ale dimineţii zeci de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi dar şi lucrători ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean au început să scotocească zona virană a municipiului în vederea identificării ultimelor rămăşiţe lipsă din trupul femeii ucise şi băgată în saci de plastic.

Căutările au fost demarate de la orele 8:00 ale dimineţii, jandarmii şi poliţiştii prezenţi fiind înarmaţi cu lopeţi şi scotocind fiecare metru din zonă prin zăpada groasă depusă în urma ninsorilor. În jurul orelor 12:00, deja o parte mare din teren fusese răscolită însă fără succes, acţiunea fiind continuată până la găsirea rămăşiţelor Iulianei D.

„La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani unitatea noastră participă cu un efectiv de 20 de cadre la scotocirea care are loc în această dimineaţă începând cu ora 8:00 în vederea identificării rămăşiţelor aparţinând unei femei omorâte”, a declarat Dan Izotov, ofiţer relaţii mass media IJJ Botoşani pentru Botosaneanul.

Acuzaţi de omor deosebit de grav sunt fiica şi nepotul victimei care ar fi curmat viaţa femeii de 72 de ani din cauza unui apartament din cauza căruia erau iscate mai multe cereri. Trupul bătrânei a fost tranşat, membrele superioare şi cele inferioare fiind aruncate separat de trunchiul care a fost găsit în două pungi la subsolul imobilului din Manoleşti Deal. De negăsit până la această oră ar fi capul victimei şi un braţ.

sursa text si foto 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page