AdministratieEducatieJudet

Școală modernă inaugurată într-o localitate din județul Botoșani – FOTO

Elevii din Gorbăneşti, vor merge din această toamnă cu drag la școală, pentru că unitatea la care învață a fost modernizată la cele mai înalte standarde. Școala oferă acum condiţiile prielnice pentru a da pe viitor ceea ce avem nevoie: oameni înţelepţi, cu respect faţă de Dumnezeu şi faţă de semeni.
Este o investiție importantă cu finanțare europeană – “Reabilitare Școală Gimnazială Nr. 1 din Gorbăneşti” Proiectul are o valoare de 220.000 de euro, partea de cofinanţare asigurată din bugetul local depășind 160.000 de lei. Școala are inclusiv teren sintetic multisport cunocturnă.
La sfârșitul săptămânii a avut loc sfinţirea şi inaugurarea școlii în prezenţa domnului primar, a cadrelor didactice a colegilor parlamentari și consilieri județeni, a conducerii Inspectoratului Școlar, a elevilor dar şi a părinţilor acestora.
,,Pentru această importantă realizare, tot ceea ce vedeți astăzi se datorează unei munci în echipă, unui parteneriat pentru binele locuitorilor din comuna Gorbăneşti. Prin urmare copiii au condiții decente de educație, iar părinții lor au un motiv în plus să rămână și să își construiască viitorul acasă, în localitate”, a transmis Doina Federovici, președinte al Consiliului Județean Botoșani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page