Important

RETETA ZILEI | Supă de năut în stil indian

Ingrediente

1 lingură de ulei de floarea soarelui
1 ceapă tocată
1 lingură de ghimbir ras
1 căţel de usturoi
1 lingură de garam masala,
850ml de supă de legume
2 morcovi tăiaţi cubuleţe.
1 conservă de 400g de năut
1 mână de fasole verde
chutney de mango şi de lipii calde (pentru servire)

Mod de preparare

Într-o tigaie se prăjesc laolaltă cu 1 lingură de ulei de floarea soarelui: 1 ceapă tocată, 1 lingură de ghimbir ras şi 1 căţel de usturoi zdrobit timp de 2 minute, până când se înmoaie.

Se adaugă 1 lingură de garam masala, se prăjeşte 1 minut, apoi se toarnă deasupra 850ml de supă de legume gata făcută şi 2 morcovi tăiaţi cubuleţe.

Se lasă pe foc 10 minute, apoi se adaugă o conservă de 400g de năut, scurs de apă, şi o mână de fasole verde. Se mai lasă pe foc 5 minute.

Merge servită alături de chutney de mango şi de lipii calde.

 

POFTA BUNA!

 

goodfood.ro

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page