Diverse

RETETA | Pastrav in crusta de nuci

Pastravul in crusta de nuci este un preparat deosebit, foarte gustos si hranitor.

Ingrediente:

  • 2 linguri faina
  • 150 ml lapte batut
  • 100 g nuci tocate grosier
  • 4 fileuri de pastrav
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ulei

 

Mod de preparare:

Spala si curata bine fileurile de pastrav, apoi usuca-le cu servete curate de bucatarie. Presara peste ele sare si piper.

Tavaleste fileurile de peste prin faina, apoi trece-le prin lapte batut, iar la final prin nuca tocata grosier.
Pune la incins uleiul amestecat cu untul.
Prajeste pastravul in grasimea incinsa, avand grija sa il tii doar 4 minute pe fiecare parte.
Scoate pastravul la scurs pe servete de hartie.

Serveste pastravul cu felii de lamaie alaturi.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page