Diverse

RETETA | Paste cu smantana si rosii

Pastele cu sos cremos de smantana si rosii sunt simplu de preparat si vor fi apreciate de intreaga familie.

Ingrediente:

  • 300 g paste scurte (farfalle)
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri sos de rosii
  • 300 ml smantana lichida
  • sare
  • piper
  • busuioc

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert, potrivit instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp, curata ceapa, toac-o marunt, apoi pune-o la calit in putin ulei incins. Adauga si usturoiul maruntit si sosul de rosii.
La final, incorporeaza smantana lichida si lasa sosul sa fiarba la foc mic, pana ce se ingroasa putin. Potriveste sosul cu sare, piper si busuioc tocat, dupa gust.

Adauga pastele scurse de apa si lasa totul la foc mic inca 3 minute.
Serveste pastele fierbinti.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page