Politic

Primarul unei comune din Botoșani, singurul candidat la Primărie

Situație inedită în judeţul Botoşani, unde primarul unei comune este singurul candidat la Primărie la alegerile locale din 9 iunie.

Primarul comunei Hănești, Costel Matei, este singurul care şi-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Comunal. Edilul va candida pentru un nou mandat din partea Partidului Social Democrat (PSD), după ce timp de cinci mandate a reprezentat Partidul Naţional Liberal (PNL).

Este o situaţie atipică. Până acum nu s-a mai întâmplat. Dacă vă uitaţi la rezultatele din anii anteriori, vedeţi că şi la PNL făceam nişte scoruri foarte mari, că lumea avea încredere şi probabil asta i-a descurajat pe alţii”, a declarat, pentru AGERPRES, Costel Matei.

Costel Matei a trecut de la PNL la PSD în urmă cu aproape două luni, după numirea la conducerea filialei teritoriale a PNL a omului de afaceri Valeriu Iftime. El a plecat din partid alături de alţi zece primari liberali.

La Consiliul Local al comunei Hăneşti există doar două dosare de candidatură, unul din partea PSD şi unul din partea PNL.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page