Local

Prefectul de Botoșani, mesaj emoționant de Ziua internaţională a pompierilor: „Nu le putem mulțumi niciodată așa cum se cuvine”

Ziua internaţională a pompierilor (International Firefighters’ Day – IFFD) este sărbătorită, anual, în a 4-a zi a lunii mai. A fost instituită în 1999, ca răspuns la propunerile transmise prin e-mail din întreaga lume, după moartea a cinci pompieri în circumstanţe tragice într-un incendiu produs în Australia.

Prefectul județului Botoșani a transmis un mesaj plin de emoție celor care zi de zi își riscă viața pentru a salva viețile semenilor.

„Pompierii sunt salvatorii din linia I, sunt cei pe care ne bazăm în cele mai dificile momente, cei care știu că fiecare secundă poate însemna vieți. Pompierii au rămas arma din cadrul Ministerului de Interne cu cea mai mare încredere în rândul populației, sunt cei ce își riscă ce au mai scump pentru salvarea tuturor celor aflați în necaz. Nu le putem mulțumi întotdeauna, sau chiar niciodată așa cum se cuvine, de aceea astăzi, de Ziua Internațională a Pompierilor să ne îndreptăm gândurile către ei și să le urăm sănătate, bucurii alături de cei dragi, multă energie și putere pentru a-și continua misiunea la care s-au angajat. La Mulți Ani tuturor pompierilor și celorlalți colegi din structurile pentru situații de urgență! Cât mai liniștiți și lipsiți de evenimente nedorite.”, este mesajul prefectului Dan Nechifor cu ocazia Zilei Internaționale a Pompierilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!