Important

Povestiri absolut fabuloase ale lui Costi Ionita de la Gala Premiilor Grammy: “Starurile de la Hollywood au dansat pe muzica romaneasca”

Costi Ionita a avut privilegiul de a fi singurul roman care a participat, duminica, 12 februarie, la cea de-a 57-a editie a Galei Premiilor Grammy, eveniment grandios desfasurat la Los Angeles.

Desi nu a reusit sa impuste premiul la categoria “Best reggae album”, unde fusese nominalizat alaturi de Shaggy, Costi marturiseste ca a trait cel mai fericit moment din viata sa, simtindu-se acolo, printre greii industriei muzicale, mandru ca este roman.

Momentul in care Costi a simtit ca i se umple inima de bucurie si a avut pornirea de a striga in gura mare ca este roman a avut loc la o megapetrecere organizata dupa festivitatea de premiere, unde au fost prezente staruri mondiale cu greutate. Ceea ce i-a declansat artistului acest val de sentimente puternice nu are insa legatura cu creatia sa, cum s-ar fi banuit, ci cu cea a unui alt roman apreciat peste hotare.

“Eram la petrecere, iar cand am auzit acordurile piesei lui Edward Maya “Stereo love” m-am simtit mandru ca toti cei prezenti in club, in mod special vedete mari ale planetei, celebritati de la Hollywood, dansau pe muzica romaneasca”, a declarat Costi Ionita pentru CANCAN.

Modest, dar constient de valoarea sa, artistul ne-a explicat de ce nu considera un esec faptul ca a “ratat” premiul Grammy la categoria la care fusese nominalizat. “Ma simt un castigator, atat timp cat in acest an am fost in primii 75 oameni de muzica ai planetei. Tinand cont ca in ziua de azi sunt milioane, poate zeci de milioane de oameni care fac muzica, insasi nominalizarea este cel mai mare castig. Premiul in sine te claseaza in primii 10-20 ai planetei, ceea ce ar fi fost prea mult pentru mine, dar aceasta nominalizare este adevarat o recunoastere a muncii mele”, marturiseste Costi.

A plans in timpul momentului dedicat regretatei Whitney Houston

Festivitatea de anul acesta a fost umbrita de decesul lui Whitney Houston, petrecut doar cu aproximativ 24 de ore inainte, in ultimul moment organizatorii luand decizia ca intreaga seara sa ii fie inchinata regretatei artiste. Momentul a atins o incarcatura speciala cand Jennifer Hudson a interpretat piesa “I Will Always Love You”, celebrul hit al lui Whitney. “Toata lumea prezenta era afectata de vestea mortii ei. Dupa ce Jennifer Hudson a cantat “I Will Always Love You”, la final lumea s-a ridicat in picioare, iar eu, recunosc, aveam lacrimi in ochi. Practic, era imposibil sa nu fii impresionat“, povesteste Costi.

 

sursa: CANCAN

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page