Important

POLITICA | Verginel Gireada vrea un nou mandat de primar la Mihai Eminescu

Primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, s-a hotărât să candideze pentru un nou mandat. Deşi în urmă cu puţină vreme, Gireadă cocheta cu ideea să candideze pentru un post în Parlament, soţia sa urmând să intre în competiţia pentru primărie, el s-a răzgândit şi s-a hotărât să lupte pentru un nou mandat la Primăria Mihai Eminescu.

„Voi candida la Primăria comunei Mihai Eminescu. Voi înştiinţa toţi locuitorii, pentru că la un moment dat se crease o diversiune, nu ştiau sigur şi le părea rău. Le-am spus: Oameni buni voi fi alături de dumneavoastră în continuare şi voi candida la comuna Mihai Eminescu“, a spus Verginel Gireadă.

El crede că are şanse de 80% să obţină un nou mandat. Recent, primarul Gireadă a fost condamnat, în primă instanţă, pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu contra intereselor publice, fals intelectual şi uz de fals, în urma unor afaceri cu terenuri.

Sursa Foto! 

Related Articles

One Comment

  1. Ma numesc Andrei Cosmin si nu am implinit inca 8 anisori, sunt un baietel cu parul negru, si cu ochii ca murele, si sunt foarte vesel…cei care sunt acuma cu mine,sunt Oameni necunoscuti, sunt imbracati in halate albe si vorbesc despre mine, cu niste cuvinte pe care nu le inteleg. Langa mine a mai ramas mama, care ma priveste cu dragoste, ma rasfata parca mai mult ca de obicei dar si ea vorbeste despre ceva ce nu inteleg spune ca sunt grav bolnav! HISTIOCENOZĂ CU CELULE LANGERHANS. .Acesta este diagnosticul meu! Eu nu stiu despre ce e vorba dar am auzit de la Mami ca e o Tumora care se incapataneaza si sa reface iar eu trebuie sa ma incapatanez si sa ma bat cu ea…O sa reusesc!!! Stiu doar ca o iubesc pe Mama, pe Bunici , pe Tati, chiar daca el m-a uitat eu tot il iubesc!! Iubesc trenuletele si Copii, mie nu imi place aici eu vreau sa cant la Orga, sa desenez sa, ma joc, sa ma plimb, sa merg la scoala, dar nu am de ales!!! Vreau sa nu mai fac injectii si sa nu mai iau medicamente vreau sa descopar Lumea! IUBESC VIATA SI VREAU CA MAMI SA NU MAI PLANGA! Ca toate acestea sa devina realitate am nevoie de ajutorul Dumneavoastra .Tratamentul si operatiile costa foarte mult si Mama mea nu are acesti bani. Pentru tot ajutorul, ori cat de mic pe care mi-l veti acorda va multumesc din suflet si va doresc sa nu fiti niciodata bolnavi! Si pentru un gand bun Va Multumesc! (Ailincai Andrei Cosmin)

    Va rog din sulfet daca putem sa il ajutam pe acest copilas!

    Toţi cei care pot ajuta acest micut, o pot face sunând la numărul de telefon 0752.686.335 sau depunând cât de puțin în contul:
    RO85RNCB0041106794360001 – BCR, Titular cont: Dorina Ailincai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page