Important

POLITICA | Primarul de Paltinis, Costel Romanescu a ajuns la UNPR! Vezi ce spune Turcanu despre aceasta situatie!

Costel Romanescu, primarul din Paltinis, este de miercuri membru cu acte in regula in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei.

El va candida pentru un nou mandat de primar, din partea UNPR si este director de campanie pe judet, la alegerile locale din iunie. Romanescu a declarat ca a plecat din PNL din cauza neintelegerilor cu conducerea filialei, in special cu deputatul Florin Turcanu.

“In PNL lipseste echipa. Biroul Politic nu mai este ce a rezultat dupa alegeri. In PNL daca esti smecher esti apreciat, daca esti corect si faci treaba nu esti bagat in seama. Nu se poate sa fii de trei luni sa fii in PNL, sa ti se dea o functie si sa fii candidat la parlamentare. Eu eram vicepresedinte doar pe hartie, in timp ce altii…Eu ce am avut de spus, am spus intodeauna in fata. Cei care au fost incomozi, au fost inlaturati”, a declarat, pentru Stiri.Botosani, Costel Romanescu.

Presedintele organizatiei judetene a PNL, Florin Turcanu, sustine ca primarul din Paltinis, Costel Romanescu, a fost cumparat si santajat, acesta fiind motivul pentru care a trecut la UNPR. Turcanu sustine ca exista foarte mari presiuni asupra primarilor USL, din partea partidelor aflate la guvernare si acesta este motivul pentru care unii primari cedeaza.

“Plecarea domnului Romanescu este o pierdere pentru democratie, sa cumperi pe bani negri, cu santaj cu dosare penale din partea unuia dintre partidele care guverneaza in prezent Romania. Sa vedeti ce sume va primi Primaria Paltinis prin Hotarare de Guvern in zilele urmatoare si ce sume a primit pana acum. A fost cumparat. El s-a mai plimbat pe la partide si cine tradeaza o data, tradeaza si a doua oara. USL va castiga si fara domnul Romanescu. Se fac foarte mari presiuni cu sume de bani si amenintari cu dosare penale asupra primarilor. Intrebati-l pe primarul de la Rauseni de ce pleaca. I s-a promis ca doua dosare pe care le are vor fi inchise. Pe la bursa zvonurilor se aude ca suma cu care se cumpara un primar este de 20.000 de euro”, a declarat, pentru Stiri.botosani, Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page