Important

POLITICA | MIHAI RĂZVAN UNGUREANU, noul PREMIER desemnat de preşedintele Traian Băsescu !

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, luni, că şeful SIE Mihai Răzvan Ungureanu este nominalizarea pentru funcţia de premier.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că a avut, încă din luna decembrie, discuţii cu premierul Emil Boc privind depunerea mandatului, decizia fiind amânată din motive de interes naţional.

Băsescu a făcut această precizare în declaraţia de presă organizată după consultările avute în cursul zilei cu partidele parlamentare pentru formarea unui nou Guvern.

“Încă din luna decembrie am avut discuţii cu premierul cu privire la depunerea mandatului. Decizia a fost amânată din motive de interes naţional. S-a constatat că ar fi fost foarte greu să avem în a doua parte a lunii decembrie o majoritate parlamentară sigură”, a spus şeful statului.

Traian Băsescu a menţionat că în ianurie a fost vacanţă parlamentară şi a avut loc evaluarea FMI, BM şi CE.

“Odată finalizată evaluarea Fondului şi emiterea de bonduri pe piaţa americană, s-a putut trece şi la aceast decizie. Nu este vorba despre nicio manevra, ci de un lucru normal pentru un Guvern în timp de criză”, a mai spus el.

Related Articles

One Comment

  1. e tot un fel de bocanetz shi asta…:)))ce fatza de pupincurist are saracu:)))buzele lui se vor plia perfect pe bucile lui basescu…doar no sa avem noi sperantza ca fund de ratza asta va face ceva…:)))ochishori aia mici nu pot sa vada ce se intampla in romania…aia vad doar curul lui base iar urechile alea clapauge ii asculta ordinele lui bashina alalalt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page