ImportantPolitic

POLITIC | Victor Ponta, pe Facebook: „Ăsta e Băsescu. Un președinte decăzut, o rușine a României”

Premierul Victor Ponta a continuat pe Facebook, marți, disputa cu președintele Traian Băsescu, despre care a spus că este „o rușine a României”.

Azi, cetăţenii României au văzut din nou adevărată faţă a lui Traian Băsescu, tot ce a reprezentat el în aceşti 9 ani – ură, abuzuri, minciuni, ameninţări, lipsă de scrupule! Ăsta e Băsescu! Un preşedinte decăzut, o ruşine a României”, a spus Victor Ponta, pe Facebook. 

Este total degradant ce a făcut Băsescu azi. Nu e posibil să se vorbească aşa de la acest nivel al Statului român. România şi românii merită mult mai mult. Continuăm lupta, cu şi mai multă hotărâre! AMR 35 de săptămâni!”, a adăugat premierul.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marți, într-o declarație de presă, că este „nevoit să se coboare în mocirla în care a coborât Victor Viorel Ponta” și să răspundă la acuzațiile și acțiunile premierului. Președintele s-a referit la Gabriela Firea spunând că este „o șantajistă de profesie”, iar pe Victor Ponta l-a caracterizat drept un „procuror ratat”.

Sursa: www.digi24.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page