LocalPolitic

POLITIC | 8 Martie, zi de sărbătoare la Ştefăneşti

Peste o sută de femei social-democrate din Orașul Ștefănești au sărbătorit de ziua lor într-un mod cât se poate de plăcut, elegant, deosebit. Atmosfera sărbătorească a fost întreținută pe acorduri ale muzicii populare și ușoare românești interpretate de soliști locali, pe versuri dedicate mamei.

A devenit deja tradiție având în vedere faptul că suntem în al X-lea an în care sărbătorim în mod organizat ziua de 8 Martie și sperăm să nu ne pierdem obiceiul de a omagia ființa cea mai iubită, cântată, pictată și descrisă în toate poeziile- FEMEIA, declară una dintre participante la eveniment. Surpriza întâlnirii a constituit-o organizarea unei tombole, prilej cu care mai multe doamne au avut bucuria primirii unor mici atenții.

În semn de prețuire pentru femeile din Organizația PSD, câteva distinse doamne ale organizației județene de femei s-au aflat la Ștefănești adresând aprecieri pentru ceea ce reprezintă femeia în familie și societate. De asemenea, primarul Orașului Ștefănești, Rusu Ștefănel, pe lângă urările de bine și tradiționalul „LA MULȚI ANI !” a dăruit flori completând atmosfera sărbătorească a evenimentului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!