InfractionalLocal

Peste 23.500 de ţigarete de provenienţă extra comunitară ascunse în podeaua unui autoturism descoperite de polițiștii de frontieră botoșăneni – FOTO

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani au descoperit 23.580 de țigarete, de proveniență extra comunitară, ascunse în podeaua unui autoturism condus de un sucevean.

 

Pentru valorificarea unor informații deținute, în data de 21 martie a.c., lucrători de poliție judiciară din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani au efectuat o misiune specifică pe raza municipiului Botoșani.

Pe timpul desfășurării acțiunii, în jurul orelor 16.00, polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism, înmatriculat în România, condus de un sucevean, în vârstă de 20 de ani.

Pentru clarificarea unor aspecte de interes operativ, persoana și mijlocul de transport au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, unde în urma controlului efectuat de către polițiștii de frontieră, în podeaua autoturismului, au fost inventariate 23.580 de țigarete de proveniență extra comunitară, în valoare totală de peste 11.900 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă și tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate în aria infracțională, la finalizarea cercetărilor, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page