Important

Om de zăpadă, violat în văzul lumii de un vasluian beat!

Caz revoltător în judeţul Vaslui! Un om de zăpadă a fost abuzat sexual de unul din consătenii săi, pe fondul consumului excesiv de alcool. În plină zi, bărbatul, atras de formele rotunde ale victimei, s-a năpustit asupra acesteia, i-a smuls cărbunii care îi ţineau loc de nasturi şi a violat-o în văzul trecătorilor. Aceştia au încercat să-l gonească aruncând cu bulgări, dar violatorul nu s-a lăsat până nu şi-a ostoit patima.
Revoltătorul abuz sexual a îngheţat pur şi simplu comunitatea locală. „Cât de rece să fii ca să te dai la un om de zăpadă?”, întreabă oamenii din sat. Ei spun că violatorul şi-ar fi ademenit victima cu un morcov, după care omului de zăpadă pur şi simplu i-a îngheţat zâmbetul pe buze când a realizat ce i se întâmplă. „Era îngrozitor”, spune un martor ocular, „pe albul imaculat al zăpezii a apărut deodată o pată de maro”.
În urma oribilului act copiii din sat au început deja să îl ocolească pe omul de zăpadă şi să îl trateze cu răceală. Vecinii spun că omul de zăpadă a devenit extrem de deprimat şi că e văzut din ce în ce mai des la cârciumă, unde a dat-o pe săniuţă

sursa:Ziareledeazi

Related Articles

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page