ImportantStiri

NATIONAL | O familie întreagă adusă acasă în sicrie. Imagini CUTREMURĂTOARE cu victimele accidentului din Spania

Au ajuns acasă în sicrie. Vorbim de o familie întreagă – mama, tatăl şi doi copii, care au murit în teribilul accident din Spania, în care şi-au pierdut viaţa, în total, 8 români. Fără a primi sprijin din partea statului spaniol sau român, rudele spun că au fost ajutate doar de firma de asigurări.

Alexandra, Vasile şi cei doi copii ai lor, în vârstă de 5 şi 7 ani, au ajuns sâmbătă-noapte acasă. Nu pentru a-şi îmbrăţişa rudele, ci pentru a fi conduşi pe ultimul drum.

Click pentru FOTO.

Ca o ironie a sorţii, înainte de a pleca în vacanţă în Spania, familia şi-a făcut asigurare de călătorie. Astfel, la presiunile rudelor asupra firmei de asigurări, cei patru membri ai familiei Bora au putut fi aduşi acasă. Potrivit România TV, ei vor fi conduşi pe ultimul drum duminică, în cimitirul din localitatea Gelu, judeţul Timiş.

Accidentul în care şi-au pierdut viaţa cei 8 români a avut loc la sfârşitul lunii iulie, pe o autostradă din apropiere de Alicante. Cu toţii se îndreptau spre aeroportul din Valencia de unde urmau să ia un avion spre ţară. Microbuzul în care se aflau a fost izbit în plin de un camion aflat pe contrasens.

În urma impactului microbuzul cu români şi camionul au căzut în şanţul de pe marginea autostrăzii, adânc de 5 metri. Microbuzul a luat foc şi a ars complet.

Rudele celorlalte petru victime aşteaptă ca trupurile să fie repatriate. Până în acest moment nu au primit niciun certificat de deces.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page