Important

NATIONAL | Mihai Petre are “talent” la facut bani! Exploateaza la maximum pozitia de jurat in cel mai de succes show TV!

Dansator profesionist, el nu si-a uitat meseria de baza si, pe langa aparitiile in spectacolele de la Pro TV, danseaza la anumite petreceri private impreuna cu sotia lui, Elwira Duda. Daca mai folosesc si coloana sonora a show-ului “Romanii au talent”, tariful creste garantat, scrie CANCAN.

Mihai Petre este unul dintre cei mai valorosi dansatori ai tarii, dar notorietatea sa vine dupa aparitiile in juriul de la “Romanii au talent” si “Dansez pentru tine”. Cel mai exigent jurat al acestor show-uri stie sa exploateze la maximum capitalul de imagine castigat si chiar se foloseste de anumite elemente ale acestor emisiuni urmarite de milioane de telespectatori. Dintre cei care isi permit, exista unii care la evenimentele speciale, cum ar fi o nunta sau un botez, vor sa le ofere invitatilor un program de dans cu totul aparte, astfel ca apeleaza la Mihai Petre.

Acesta nu zice nu, daca onorariul ii este acceptat, vine impreuna cu sotia lui, Elwira, si ea dansatoare profesionista, iar show-ul este asigurat. Piesa de rezistenta a celor doi este, evident, la final, atunci cand ei danseaza pe coloana sonora a celebrului film “Requiem for a dream”, adica melodia care se aude obsedant in momentele de tensiune ale show-ului “Romanii au talent”. Este o alegere foarte inspirata a lui Mihai Petre, care se asociaza astfel cu piesa intrata deja in mintea tuturor privitorilor emisiunii unde el are unul dintre rolurile principale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page