Important

MUZICA | Un nou festival de muzică pentru copii. Înscrierile se pot face online!

Începând cu data de 15 martie 2012,  copiii și tinerii talentaţi, cu vârste cuprinse între 6 şi 25 de ani se pot înscrie online  pe site-ul www.steauadecristal.ro pentru a participa la Festivalul de Muzică pentru Copii și Tineret “Steaua de Cristal”, ce va avea loc în perioada 12-15 iulie 2012, la Gura Humorului.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală “Melos”  în colaborare cu Events Management Company și se află anul acesta la prima ediție. Festivalul cuprinde  două secțiuni :  Creație şi Interpretare.

Concurenții se pot înscrie atât la secțiunea de Interpretare, cât și la cea de Creație, la următoarele categorii de vârstă:  6-8 ani, 9-11 ani, 12 -14 ani, 15 – 18 ani, 19 – 25 ani.

Festivalul îşi propune să promoveze tinerii interpreţi de muzică uşoară, să aducă în lumina reflectoarelor pe cei mai talentaţi copii şi tineri din România şi din lume, într-o competiţie reală, obiectivă si transparentă.

“Invităm toți copiii și tinerii talentați să participe la Festivalul Internațional “Steaua de Cristal”,   într-o competiție cu adevărat internațională și într-o atmosferă de vacanță, într-una din cele mai frumoase zone turistice ale României – Bucovina”, a declarat   Ion Waszkiewicz Filioreanu, directorul festivalului.

Related Articles

One Comment

 1. AU INCEPUT INSCRIERILE – “ FESTIVALUL TINERETII” – Jupiter 2012

  Concursul international „ Festivalul Tineretii” asteapta concurenti de muzica usoara si folclor si grupuri pentru a se inscrie la festivalul Jupiter 2012.
  Preselectiile au loc in perioada 7 martie – 9 iunie 2012.
  In 15 iunie are loc faza finala a preselectiilor.
  Festivalul se desfasoara in perioada: muzica usoara 14 -19 august, folclor 22-26 august 2012. Pe perioada festivalului vor avea loc concursuri, evenimente, karaoke, surprize in frumoasa statiune Jupiter.
  Va asteptam la Teatrul de Vara.
  Fii un reper in showbiz.
  Incepand împreună cu noi – viitorul este interesant!
  Recomanda: http://www.festivalultineretii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page