Monden

MONDEN | Presa indiană a măritat-o pe Vântur cu Moga

Dornici să scrie orice despre preaiubitul lor actor Salman Khan, ziariştii indieni nu se dau în lături de la nimic. Dovadă stă o poză trucată cu Iulia Vântur şi Marius Moga, ale căror capete au fost plasate peste fotografia unui mire cu mireasa lui. Jurnaliştii susţin că aceasta ar fi dovada că românca ar fi fost căsătorită în România, lucru care i-a supărat pe părinţii lui Salman.

Vara trecută, presa din India a anunţat că relaţia dintre Salman Khan (48 de ani) şi frumoasa Iulia Vântur s-ar fi terminat subit la intervenţia mamei starului de la Bollywood, care ar fi aflat că prezentatoarea de la PRO TV ar fi fost căsătorită în România, cu compozitorul Marius Moga. Lucru total neadevărat.

Cu toate astea, jurnaliştii asiatici au publicat recent o poză trucată, în care Iulia şi Marius “apar” la propria nuntă, însă nu au specificat că este un fotomontaj, iar cititorii au luat foc, pe seama faptului că idolul lor Salman e tras în piept de românca noastră.

Între timp însă, lucrurile par să meargă bine în relaţia indianului cu Iulia, căci vedeta trustului PRO s-ar afla la Salman acasă de câteva săptămâni, ba chiar ar fi petrecut la ferma lui şi a familiei sale, departe de ochii lumii.

Sursa:www.libertatea.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page