Monden

MONDEN | Ea i-a luat painea de la gura Andreei Marin! Iat-o pe prezentatoarea tv pe care “Zana” are toate motivele sa o urasca, pentru ca i-a luat locul la TVR

Inainte de scandalul cu TVR, Andreea Marin fusese ofertata de aceasta institutie pentru a prezenta concursul Eurovision din acest an. Ei bine, se pare ca acum aceasta onoare ii revine lui Nicolle Stanese, o tanara sibianca, ce-si incearca pentru a doua oara norocul de a deveni vedeta TV de Capitala. Conform Reporter Virtual, Nicolle este cea mai noua vedeta a TVR. Ea va fi gazda spectacolului de lansate a grilelor de primavara la TVR, care include si finala nationala Eurovision Romania 2014, spectacol ce-i fusese promis Andreei Marin. Mai mult, in grila de primavara a TVR 1, Nicolle va prezenta o emisiune saptamanala de reportaje.

Nicolle Stanese si-a mai incercat o data norocul in Capitala, in vara lui 2010 ea prezentand la Antena 1 matinalul estival, dar dupa aceasta aventura s-a intors acasa, la Sibiu, unde era o mica vedeta locala. Se spune ca pentru frumoasa sibianca ar fi facut pasiuni atat Catalin Botezatu, cat si Dani Otil, insa ea a preferat un afacerist de succes, cu care s-a si maritat in urma cu doi ani. Desi nu a implinit inca 24 de ani, Nicolle a devenit, de anul trecut, si mamica unei fetite.

Acum, daca pe plan personal a reusit, tanara incearca sa-si implineasca si visul profesional, iar TVR este rampa perfecta.

Sursa: Wowbiz.ro

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page