Monden

MONDEN | Călina Duca, blonda lui Mutu, aruncă bomba: locuim împreună

Adrian Mutu este din nou în atenţia presei şi nu datorită performanţelor sale obţinute pe teren. Fotbalistul are, se pare, o relaţie amoroasă cu o blondă sexy din Ploieşti. Călina Duca este un cunoscut model autohton, care a colaborat cu nume mari din lumea modei.

Frumoasa blondă Călina Duca se pare că i-a cucerit inima lui Adi Mutu, deşi acesta are o superbă soţie, pe Consuelo.

După ce a fost surprinsă de mai multe ori cu atacantul echipei Petrolul Ploieşti, Călina a recunoscut că are o relaţie cu fotbalistul care durează de aproximativ o lună. Potrivit ph-online, modelul susţine că locuieşte cu Adi Mutu, în Bucureşti.

Călina Duca este o tânără ploieşteancă de 22 de ani. Modelul susţine că a colaborat cu numeroşi designeri autohtoni printre care Cătălin Botezatu, Rita Mureşan, Agnes Toma şi mulţi alţii.

“Sunt studentă la ASE şi am ajuns să fiu model în urma unui casting. Am lucrat cu toate numele importante din moda românească. Motto-u meu este: ‘totul se întâmplă cu un motiv’. Sunt o persoană visătoare. Îmi doresc să am o casă, o familie şi un job, să fiu realizată”, a declarat Călina pentru sursa citată.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page