Monden

MONDEN | Andreea Marin, falimentata de divort! De ce s-a asezat cu Tuncay, la casa ei, doar la figurat?

Andreea Marin si Tuncay Ozturk s-au asezat la casa lor doar la figurat, pentru ca la propriu ei nu au inca un camin. Cei doi sunt doar chiriasi in vila din Pipera, iar “Zana” si-a investit banii in imobilul unde a ramas fostul ei sot, Stefan Banica.

Andreea Marin a fost una dintre vedetele tv care au castigat foarte multi bani de-a lungul carierei. Pe langa salariu, “Zana” si-a rotunjit considerabil veniturile si din firmele pe care le avea, printre care una de consultanta.

O mare parte din banii pe care i-a luat i-a investit in vila in care a locuit impreuna cu Stefan Banica. Potrivit unor surse, casa, evaluata la cateva sute de mii de euro, a fost cumparata de cei doi fosti soti in comun. Dar cum o casa noua trebuie pusa la punct, au mai fost bagati alti bani si in amenajari.

Andreea a avut o contributie majora la achizitionarea materialelor de lux folosite pentru interiorul somptuoasei vile, dar si la cumpararea mobilei. “Zana” nu a facut rabat de la calitate, asa ca a pompat si in mobila alte sume importante de bani.

Pe vremea aceea, nu-si imagina ca, intr-o buna zi, nu se va mai bucura de confortul acestui imobil, iar alta femeie se va rasfata in lux in locul ei.
In vila din Pipera, sta cu chirie
Dupa divortul de Stefan Banica, Andreea s-a trezit, insa, fara un acoperis deasupra capului. Potrivit unor surse, ea nu ar fi putut ridica pretentii in ceea ce priveste impunatorul imobil deoarece, din motive stiute doar de cei doi fosti soti, proprietatea ar fi fost trecuta pe numele mamei lui Banica, Sanda Liteanu, de care Andreea era foarte apropiata .

Cand s-a tras linie, vedeta tv a iesit pe minus.

Mai mult, “Zana” a fost nevoita sa-si caute o locuinta, deoarece ea nu detinea niciun imobil in Capitala sau in vecinatate unde ar fi putut sa se mute. Astfel, a ajuns sa stea cu chirie.

Vila din Pipera in care Andreea locuieste acum cu actualul ei sot, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, nu ar apartine niciunuia dintre ei. Ironia face ca in casa in care “Zana” si-ar fi investit toata agoniseala de-o viata sta acum inlocuitoarea ei, cantareata Lavinia Parva, care s-a mutat cu iubitul ei, Stefan Banica. (C.V.)

Sursa:www.cancan.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page