Monden

MONDEN | Adevarul despre relatia Paulei Seling cu sotul ei! Ce i s-a intamplat cantaretei la 35 de ani, dupa un mariaj de 9 ani

Sambata seara, Paula Seling si Ovi au castigat concursul Eurovision. Dincolo de implinirile pe plan profesional, frumoasa cantareata a avut un vis, de care stiau numai apropiatii.

O persoana discreta, ea nu a vorbit niciodata in public despre proiectele din viata personala. CANCAN.ro a aflat, insa, ce si-a dorit cu ardoare artista care va reprezenta pentru a doua oara Romania la Eurovision, competitie gazduita anul acesta de Danemarca.

Paula Seling, proaspata castigatoare a concursului Eurovision, voia cu orice pret sa aiba o casa cu curte si se pare ca la visul i s-a indeplinit acum, la varsta de 35 de ani. Cantareata originara din Baia Mare si sotul ei, Radu Bucura, de care o leaga un mariaj de 9 ani, au fost surprinsi petrecand tot mai mult timp la o alta adresa decat cea din Dorobanti, unde se stia ca au un apartament.

Noua locuinta, care in timp ar putea sa devin cu adevarat casa visurilor lor, pare una modesta, usor contrastanta cu valoarea si faima artistei care a reprezentat Romania la Eurovision.

Casa este fara etaj, acoperita cu tabla, impresia generala fiind ca, cel putin la exterior, nu a mai suferit renovari de mult timp.

Aici, Paula si sotul ei duc, insa, o viata linistita, asa cum si-au dorit. Intrucat locuiesc aproape de parc, cei doi ies des la plimbare cu patrupedul lor, un samoied superb pe nume Sami.

Noile fotografii arata ca Paula si sotul ei sunt in continuare un cuplu fericit, contrar zvonurilor ca relatia celor doi s-ai fi racit in ultima perioada.

Sursa: Cancan.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page